GITAARLESSEN

gitaarles

Ik geef al meer dan 25 jaar gitaarles, eerlijk is eerlijk, 25 jaar geleden stondt het nog een beetje in zijn kinderschoenen. Inmiddels geef ik les aan twee muziekscholen en heb een goede naam opgebouwd als gitaarleraar voor beide beginners en gevorderden.

In Duitsland geef ik les aan de muziekschool van de stad Steinfurt.

In Nederland geef ik gitaarles bij popscool Twente, een instituut waar ik al sinds de oprichting bij betrokken ben geweest. Een leuke benadering van muziekles, lekker praktisch en ongedwongen bezig zijn met waar het allemaal om draait, leuke nummers spelen. Een les om uit te proberen is hier gratis, dus neem rustig contact op voor een proefles.

Prive geef ik in principe geen les omdat mijn thuis situatie daar niet erg geschikt voor is, uitzonderingen maak ik af en toe voor gevorderden die incidenteel eens langskomen, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een toelatings examen conservatorium voor extra hulp.

Naast gitaarlessen heb ik door de jaren ook altijd bandcoaching en theorielessen bij beide muziek scholen gegeven. Qua theorie heb ik naast de officiele moeilijke kost ook een gebruikers vriendelijker en praktischer programma die een ieder die zelf componeert of in een band speelt de basis geeft die hij nodig heeft, zonder te verdwalen in moeilijke latijnse woorden en wetenschap! Ook de combinatie bandles/theorie kan interessant zijn voor bestaande bandjes die verder willen. Ik heb door de tijd heen al verschillende bandjes verder kunnen helpen.