GITAARLES HENGELO EN ENSCHEDE

gitaarles hengelo

Popscool is een een collectief van leraren die samen een leuke, frisse en praktische benadering van muziekles. Ik ben al sinds de oprichting betrokken geweest bij popscool (vroeger “twents muziek instituut”) als gitaarleraar en bandcoach. De lessen van Popscool worden op verschillende locaties in Hengelo en Enschede gegeven, zelf geef ik gitaarles aan de locatie Smutsstraat in het centrum van Hengelo op Donderdagen en Vrijdagen en Maandags in het gebouw van de performance factory, direct achter de Twentsche foodhall in Enschede.

Voor een gratis proefles kun je contact opnemen met popscool, ik probeer dan normaal gesproken binnen 2 weken een les met je te plannen.

In deze proefles kunnen we dan tevens bekijken wat de beste lesvorm wordt, wekelijks, 20 minuten, half uur of meer etc.

Voor volwassenen zijn er vele mogelijkheden voor Gitaarles, Ik geef s’ochtends en s’avonds les en er is een mogelijkheid voor een strippenkaart waarmee je ook vooruitbetaalde lessen kan opnemen op afspraak. Ook zijn groepslessen altijd een succes, zo geef ik liedklassen voor alle niveaus, waar we gezellig in groepen leuke meezingliedjes spelen en natuurlijk zingen!

We heten popscool maar geen angst!! Ik geef gitaarles in verschillende stijlen rock, blues, country, metal. Jazz en Fusion zijn bijvoorbeeld een van mijn specialiteiten waarvoor altijd al velen van soms ver kwamen om les te nemen.

Ik kan ook met trots zeggen dat ik al vele mensen die conservatorium studeren of al klaar zijn op les heb of heb gehad!

Voor de aktuele kosten verwijs ik je graag door naar de site van popscool. Hier kan je buiten de prijzen meer informatie vinden over bijvoorbeeld vakanties, algemene bepalingen en andere mogelijkheden.