GITAARLES HENGELO

gitaarles hengeloPopscool Hengelo is een collectief van leraren die samen een leuke, frisse en  praktische benadering van muziekles. Ik ben al sinds de oprichting betrokken geweest bij popscool (vroeger “twents muziek instituut”) als gitaarleraar en bandcoach. De lessen van Popscool worden op verschillende locaties in Hengelo gegeven, zelf geef ik gitaarles aan de locatie Smutsstraat in het centrum van Hengelo op Donderdagen en Vrijdagen.

Voor een gratis proefles kun je contact opnemen via het contact formulier, ik probeer dan normaal gesproken binnen 2 weken een les met je te plannen.

In deze proefles kunnen we dan tevens bekijken wat de beste lesvorm wordt, wekelijks, twee wekelijks, half uur of meer etc.

Voor volwassenen zijn er vele mogelijkheden voor Gitaarles, Ik geef s’avonds les en er is een mogelijkheid voor een strippenkaart waarmee je ook incidenteel vooruitbelaalde lessen kan opnemen op afspraak.

We heten popscool maar geen angst!! Ik geef gitaarles in verschillende stijlen rock, blues, country, metal. Jazz en Fusion zijn bijvoorbeeld een van mijn specialiteiten waarvoor altijd al velen van soms ver kwamen om les te nemen. En via het popscool junior traject hebben we ook een goed netwerk van jonge musici die jazz studeren, of willen gaan studeren aan het conservatorium zodat je ook snel jazz samen kan spelen.

Overigens,als je naar het conservatorium wil dan is het raadzaam om de popscool masterclasses te nemen, hierbij heb je wekelijks gitaarles, bandles en theorielessen in een pakket. Advies van mijn kant: denk niet te makkelijk over je voorbereiding voor het  toelatingsexamen en wanneer mogelijk probeer twee jaar voor je toelating al te beginnnen, een jaar is meestal, zelfs voor talentvolle leerlingen, te weinig om het theorie en solfege deel te kunnen halen.

Voor de aktuele kosten verwijs ik je graag door naar de site van popscool. Hier kan je buiten de prijzen meer informatie vinden over bijvoorbeeld vakanties, algemene bepalingen en andere mogelijkheden.